ZBEÜ Kütüphanesi olarak Bartın Üniversitesi Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümü'nün düzenlediği panele katıldık

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Prof. Dr. Durmuş Günay Kütüphanesi olarak Bartın Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümü 2021-2022 Akademik Yılı Açılış Dersi ve Paneli etkinliğine  katılım sağladık. Panele; Ankara Üniversitesi Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümü Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Sacit Arslantekin , Prof.Dr. Dogan Atilgan, Prof.Dr. Fatih Rukanci ve Prof.Dr. Hakan Anameriç konuşmacı olarak katıldı.

“2021-2022 Akademik Yılı Açılış Dersi ve Paneli” etkinliği Ankara Üniversitesi Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümü Başkanı Prof. Dr. Sacit ARSLANTEKİN’in “Teknolojik Dönüşümün Bilgi ve Belge Yönetimi Alanına Etkileri” başlıklı açılış dersi ile başladı.

Açılış dersinin ardından Ankara Üniversitesi Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümü öğretim üyeleri, Prof. Dr. Doğan ATILGAN, Prof. Dr. Hakan ANAMERİÇ ve Prof. Dr. Fatih RUKANCI’nın katılıdığı “Geçmişten Günümüze Bilgi ve Belge Yönetimi” başlıklı bir panel gerçekleştirildi. Etkinlik hediye takdimi ile sona erdi.