American Psychological Association (APA) Veri Tabanı 28. 11. 2020 Tarihine Kadar Deneme Erişimine Açılmıştır.

PsycARTICLES®  (Tam metin dergiler)
American Psychological Association(APA), Canadian Psychological Association ve Hogrefe Publishing Group yayınevleri tarafından yayınlanan, 110’un üzerinde tam metin, hakemli dergiyi içermektedir. Davranış Bilimleri alanında tanınmış akademisyen ve bilim adamlarından en önde gelen bilimsel dergi koleksiyonları içinden sağlanan dünyaca güvenilir araştırma kaynağıdır.
Kapsam :
Kapsam : 1894’den günümüze
210,000+ tam metin makale
PDF ya da HTML formatta tam metin içerik
Çoğunluğu 1. Cildin 1. Sayısına kadar uzanan 110’un üzerinde dergiyi kapsamaktadır.
Haftada 2 defa güncellenen içerik
PsycARTICLES içinde yer alan tüm içerik PsycINFO da indekslenmektedir.

PsycBOOKS® (Tam metin kitaplar)
APA (1100+) & diğer yayınevlerinden (3300+) toplam 4.400+ tam metin akademik & klasik kitap
Aylık güncellenme
30 Handbooks in Psychology el kitabı
1620- günümüze güncel ve tarihi kitaplar
Psycbooks, “APA Handbooks in Psychology” referans kitap serilerini ve “APA/Oxford University Press Encyclopedia of Psychology” de kapsamaktadır.
Marc kayıtları sağlanmaktadır.
***2019’da 20 yeni kitap eklenmiştir

PsycTESTS®(Psikolojik testler ve anketler)
31.550 Master Test Profiline; 20.290 gerçek test ve test malzemesi ile birlikte erişim sunan araştırma veritabanıdır.
56,000+ kayıt, tam metin PDF ve multimedia dosyaları içermektedir.
Aylık güncellenme yapılarak, yeni içerik ve düzeltmeler eklenmektedir.
Kayıtlar APA uzmanları tarafından indexlenmektedir

PsycTHERAPY® (Psikoterapi videoları)
Uzman doktorların/Psikologların; hastalar, çiftler & aileleri ile yaptıkları 540+ terapi/tedavi videosu
245’ün üzerinde psikoterapi konusu