Springer firması yeni yılda yapılacak çalışmalar hakkında kütüphanemizi ziyaret etti.

Springer firmasından Merve Okur Karagülle kütüphanemizi ziyaret ederek yeni yılda yapılacak Springer Nature, Springerlink abonelikleri hakkında bilgi vererek kütüphanemizin 2018 yılı kullanım istatistiklerini Daire Başkanımız Osman DEMİR’e sundu.

2019 yılı koleksiyonları hakkında da bilgi veren Karagülle; kütüphanemizin sürekli geliştiğini ve istatistiklerinde de oldukça iyi olduğunu söyledi.

Toplantı sonunda konuşan Daire Başkanı Osman DEMİR;  “Kullanıcı odaklı bir kütüphane için elimizden geleni yapıyoruz. Kullanıcılarımızın her istediğini dikkate alıyoruz ve bu istekleri yerine getirmek adına planlarımızı ve bütçemizi doğru orantıda kullanmaya dikkat ediyoruz. “Doğru Bilgi Güçtür” ilkesi doğrultusunda da her geçen gün büyüyen ve gelişen bir kütüphane hedefiyle devam ediyoruz” dedi.

Demir; “Ziyaretten oldukça memnun olduğunu belirterek yeni yılda yapacakları “Yazar Çalıştayı” için başta Springer firması ve Merve Hanım olmak üzere herkesi davet ediyoruz.“ diyerek sözlerini tamamladı.

SPRINGER NATURE 2017 E-KİTAP

Springer e-Kitap koleksiyonu Fen, Teknoloji, Tıp, Sosyal ve Beşeri Bilimler alanlarındaki 5.000’in üzerinde kitap ile kütüphane koleksiyonunda yer almaktadır.

SPRINGERLINK

1996 dan günümüze erişim sağlayan temel bilimler, sosyal ve beşeri bilimler, mühendislik, tıp ve yaşam bilimleri konularını içeren tam metin makale koleksiyonudur.