Kalite Komisyonumuz Yükseköğretim Kalite Kurulu Kütüphane İç Değerlendirme Raporunu hazırlamak üzere toplandı.

Yükseköğretim Kalite Kurulu Kütüphane İç Değerlendirme Raporunu hazırlamak ve yıl boyunca yapılacak çalışmalar hakkında görev ve görevlileri belirlemek üzere 11.03.2019 tarih ve saat 12: 00’de Kalite Komisyonu olarak toplantı odasında toplanarak aşağıdaki kararlar alınmıştır.

ALINAN KARARLAR:

1. 72431824/108,03 Sayı, İç Değerlendirme Raporu konulu yazıya istinaden Komisyon tarafından “Yükseköğretim Kalite Kurulu Kütüphane İç Değerlendirme Raporu” hazırlanacak.
  2. Komisyon her ay düzenli olarak toplanacak.
  3. Sürekli iyileşmeye yönelik kalite çalışmaları yapılacak
  4. Çağdaş kütüphanecilik hizmetlerinin devamlılığı için nitelikli personel sayısının artırılması sağlanacak.
  5. Kalite için kullanıcıların bilgiye erişim hizmetlerinden en etkin ve hızlı bir şekilde yararlanması sağlanacak.
  6. Özellikle kütüphanemizde eksik olan tanıtım ve reklam eksikliğini gidererek kaliteyi artırmak amaçlanacak.
  7. Geçmişin değer yargılarıyla yeniyi günceli yakalayan ve sentez yapabilen bir yapı ile gelişmeler takip edilip kütüphane hizmetlerine yansıtılacak.