Çankaya Üniversitesi Kütüphane ve Dokümantasyon Müdürü Sayın Ayşen KÜYÜK kütüphanemizi ziyaret etti.

Çankaya Üniversitesi Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Sayın Ayşen KÜYÜK kütüphanemizi ziyaret ederek Daire Başkanımız Osman DEMİR ile kitap ve kütüphane konularında istişarelerde bulundular.

Ziyarette konuşan Ayşen KÜYÜK; kütüphanemizin sürekli geliştiğini ve istatistiklerinde de oldukça iyi olduğunu söyledi. Yeni kütüphane ile de bu güce güç katılacağını ifade etti.Ziyaretten oldukça memnun olduklarını  ifade eden Daire Başkanı Osman DEMİR;   “Doğru Bilgi Güçtür” ilkesi doğrultusunda  her geçen gün büyüyen ve gelişen bir kütüphane hedefiyle devam ediyoruz ve bu yolda da tüm kurumların yöneticlerini ağırlıyor onlardan yeni fikirler alıyoruz” dedi.