55. Kütüphane Haftası Etkinliklerimiz Başladı

Prof. Dr. Durmuş Günay Kütüphanesi 55. Kütüphane Haftası Programı 25 Mart Pazartesi günü  Prof. Dr. Fuat Sezgin Konu Kitaplığı ve Fotoğraf Sergisi açılışı ile başladı.

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Prof. Dr. Durmuş Günay Kütüphanesi 55. Kütüphane Haftası Programı kapsamında gerçekleşen konu kitaplığı ve sergi açılışına Rektör Yardımcıları Prof. Kemal Büyükgüzel, Prof. Dr. Seyfullah Kara, Genel Sekreter Hayri Bulazar, Kütüphane Daire Başkanı Osman Demir, akademik-idari personel ve öğrenciler katıldı. Sergi açılışında konuşan Rektör Yardımcısı Seyfullah Kara, Prof. Dr. Fuat Sezgin ve eserleri hakkında bilgi verdi.

Fotoğraf sergisinin ardından kütüphaneyi gezen rektör yardımcıları ve katılımcılar kitap sterilizasyon cihazını inceleyerek bilgi aldılar.

55.Kütüphane Haftası etkinlikleri 29 Mart Cuma akşamına kadar devam edecek.