2012-2013 Yılı Türkçe Yayın ve e- Veri Tabanı Alımları

Sayın Kullanıcılarımız,

Üniversitemizin merkez ve birim kütüphanelerine, Türkçe basılı, görsel, işitsel yayın ve e- veri tabanı alımları 09.01.2013 – 09.04.2013 tarihleri arasında üniversitemizin aşağıda belirtilen web adresinden öğretim üyelerimiz, personel ve öğrencilerimizin katılımıyla yapılacaktır. Belirtilen süre içerisindeki taleplerin karşılanması ve bütçe imkanlarının el vermesi durumunda ikinci bir talep duyurusuna çıkılabilecektir.

Yapılacak taleplerin kütüphane satın alma politikasına uygun olması gerekmektedir.

NOT: Merkez yerleşke dışında (diğer yerleşkelerde) yer alan öğretim üyelerimiz, personel ve öğrencilerimiz kendi birim kütüphanelerine üye kaydını yaptırarak yayın taleplerinde bulunabilirler.

Kitap Taleplerinde İzlenecek Yol

Merkez Kampüs ve Dış Kampüsler Erişim Linkleri

Bu yazı Genel kategorisine gönderilmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Yoruma kapalı.